Печат върху платно канаваца - арт принт.


Можете да поръчате всяка моя снимка* отпечатана върху платно канаваца, изпънато върху дървена подрамка. Печатът върху платно канаваца е изключително подходящо решение за подарък и може да се превърне в прекрасна интериорна декорация за Вашия дом, офис, хотел или заведение.

Страничният борд на опънатото платно с дебелина 1,80 см може да представлява огледално продължение на изображението или да бъде оставен с естествения цвят на материала. Тези възможности дават по-голям избор когато изпънатото върху подрамка платно ще се използва като интериорно решение.

За всякаква допълнителна информация не се притеснявайте да ме потърсите на телефон 0899 932 090 или да ми пишете на адрес s.donov84@gmail.com.

*Всяка от снимките включена в албумите:


Размерите, в които можете да поръчате

Вашата картина


Размерите, в които можете да поръчате Вашата картина са 20х30 см, 30х45 см, 40х60 см, 50х75 см, 60х90 см, 70х105 см и 80х120 см.

Отпечатаното платно канаваца се изпъва на дървена подрамка и се захваща отзад. Завършеността на изображението позволява да се използва много ефектно като интериорно решение, без да се слага допълнителна външна рамка.


Изберете вид на борда

S_otpechatan_bord

Продължение на изображението
Bord_s_estestven_cviat

Естествен цвят на материала


АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА АКТУАЛНИ НОВИНИ, СЪБИТИЯ И ПОДАРЪЦИ!


Разширен лиценз

Разширеният лиценз позволява употребата на изображенията в продукти предназначени за продажба, в които закупената фотография е основна негова стойност. Използване в дизайнерски теми или уеб темплейти предназначени за продажба. Използване в неограничен брой държави по света. Употреба в онлайн видео, телевизионни и филмови продукции с неограничен бюджет.

×
Ексклузивни права

При предоставяне на Ексклузивни права авторът се задължава да предостави изключителни права за ползване на един потребител за срок по договаряне, но не за повече от 3 години. Авторът не може да продава снимката на други потребители в договорения срок.

×